Op zoek naar veiligheid? Wij hebben de oplossing die bij jou past.

Doe de gratis veiligheidscheck!

Vul je gegevens in en we plannen een afspraak voor een gratis veiligheidscheck op locatie.

Onze diensten

Camerabewaking

Voel je veilig door zicht rondom je bedrijf of woning.

Alarmsysteem

Voel je veilig met dit draadloos alarm systeem.

Video intercom

Voel je veilig door te zien wie er aan de deur / poort staat.

Buitenalarm

Voel je veilig als een ongenode gast bij jouw woning komt.

Camerabewaking

In steeds meer winkelpanden, bedrijfspanden en wonigen wordt gebruik gemaakt van een camerasysteem. Camera’s geven personeel, klanten en bewoners een groter veiligheidsgevoel. Met een professioneel CCTV systeem ben je in staat jouw eigendommen te beschermen tegen diefstal en vandalisme.

De hedendaagse camerabewaking systemen bieden schitterende mogelijkheden om diverse oplossingen te creëren. Het op afstand meekijken op Full HD/4-8K camerabeelden behoort daarbij al tot de standaard mogelijkheden. Het doel, de toepassing, de eisen en omgeving zijn bepalend voor het type camerasysteem dat past bij jou.

Ben je benieuwd welke oplossing wij jou kunnen bieden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag bij je langs om de situatie te bekijken tijdens een gratis veiligheidscheck en om de mogelijkheden te bespreken.

Alarmsysteem

Voel je veilig met onze draadloze alarmsystemen. Uit diverse onderzoeken blijkt dat meer dan 80% van electronisch beveiligde bedrijfspanden en woningen minder kans op een inbraak hebben. Naast goed sluitwerk en organisatorische maatregelen is een inbraakbeveiliging systeem een effectief middel tegen inbrekers.

Jouw veiligheid en dat van je naasten staat op nummer 1, daarom zijn al onze alarmsystemen voorzien van een noodknop en gekoppeld aan de meldkamer.

Afhankelijk van de situatie en eventuele verzekeringseisen gebruiken wij bedrade en draadloze alarmsystemen. Onze draadloze systemen communiceren door middel van 2-weg techniek met 3 frequenties en 62 verschillende subfrequenties. Dit om de veilige communicatie tussen de componenten te waarborgen. Alles om jou een veilig gevoel te geven.

Video intercom

Kijk op afstand live mee met wie er voor je woning staat. Hoge beeld- en geluidskwaliteit gecombineerd met eenvoudige bediening doormiddel van een makkelijk te bedienen binnenpost zorgt ervoor dat je jouw bezoek met een gerust hart kan binnenlaten. Ook als je niet thuis bent kan je door middel van jouw mobiele telefoon zien we er aanbelt. Je kan dan direct met de bezoeker communiceren en besluiten of je de deur/poort op afstand doet openen.

De meeste systemen kunnen ook gecombineerd worden met een camerabewakingsysteem dat een mooie toevoeging is aan de totale beveiligingsoplossing.

Ben je benieuwd welke oplossing wij jou kunnen bieden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag bij je langs om de situatie te bekijken tijdens een gratis veiligheidscheck en om de mogelijkheden te bespreken.

Onze merken

Over ons

Inmiddels hebben wij meer dan 25 jaar ervaring die wij graag inzetten voor jou om een optimale oplossing te vinden op het gebied van beveiligingssystemen. In het begin lag de totale focus op camerabewaking systemen omdat toen de digitale systemen werden geïntroduceerd. Hiermee werd de kwaliteit en functionaliteit enorm vergroot en hebben wij vele systemen bij zowel bedrijven en particulieren geïnstalleerd.

Door het toepassen van juiste maatregelen krijg je zicht op jouw veiligheid. Gezamenlijke creativiteit staat borg voor het gewenste resultaat waarmee je iedere dag je voordeel zal doen. Want jouw bescherming, vrijheid en nachtrust zijn onze uitgangspunten voor de juiste oplossing.

Voor de juiste beveiliging is alleen techniek niet afdoende. Voor het gewenste resultaat is de juiste strategie en de hoge integriteit het allerbelangrijkste.

Reviews

Ik heb een gerust gevoel
Arnhem
Lees verder
DistrIP heeft onlangs bij mij thuis en op kantoor een alarm installatie geinstalleerd. Ik ben zeer tevreden en zeer te spreken over het contact, de kwaliteit, de heldere uitleg en de nazorg. Fred, dank je wel!
Preventief
Gouderak
Lees verder
Met name de zekerheid dat het systeem direct een melding geeft zodra iemand zich rond mijn huis begeeft, geeft mij en mijn gezin een erg prettig en veilig gevoel. Het werkt preventief.
Ik voel me veilig
Harmelen
Lees verder
De zekerheid dat ik op tijd gewaarschuwd wordt, is een groot voordeel van het Buitenalarm. Verder is het ideaal dat het systeem draadloos is. Door de gebruiksvriendelijke app, kan ik het systeem op afstand bedienen en ben ik altijd op de hoogte van de status.
De juiste keuze
Tiel
Lees verder
Door het goede advies bij de oplevering van het systeem en daarna de ervaring met het Buitenalarm tijdens het gebruik, zijn we er volledig van overtuigd dat we de juiste keuze hebben gemaakt.

Contactgegevens

Neem contact op!

Vul je gegevens in en we plannen een afspraak voor een gratis veiligheidscheck op locatie.