Alarmsysteem

Heb een gerust gevoel

Bescherm je eigendommen en voel je veilig.

Ajaxsystems-hub
Ajaxsystems Hub

Uit diverse onderzoeken blijkt dat meer dan 80% van electronisch beveiligde bedrijfspanden en woningen minder kans op een inbraak hebben. Dus naast goed sluitwerk en organisatorische maatregelen is een inbraakbeveiliging systeem een effectief middel tegen inbrekers.

Jouw veiligheid en dat van je naasten staat op nummer 1, daarom zijn al onze alarmsystemen voorzien van een noodknop en gekoppeld aan de meldkamer. (PAC)

Zodra je de noodknop activeert zal de meldkamer direct een prioriteit 1 geven aan de politie in jouw regio. Jij weet dan zeker dat er hulp onderweg is en dat zij binnen afzienbare tijd zullen arriveren. Dat is van onschatbare waarde!

Afhankelijk van de situatie en eventuele verzekeringseisen gebruiken wij bedrade en draadloze alarmsystemen. Onze draadloze systemen communiceren door middel van 2-weg techniek met 3 frequenties en 62 verschillende subfrequenties. Dit om de veilige communicatie tussen de componenten te waarborgen.

Er zijn diverse centrales met daarbij grote keuze uit verschillende componenten zoals magneetcontacten, bewegingssensors (diervriendelijk) rookmelders met sirenes etc. beschikbaar.

Iedere situatie is verschillend daarom maken wij graag geheel vrijblijvend een afspraak voor een passend advies.

Ajaxsystems-app
Met 1 klik schakel jij jouw alarm in of uit.