Over ons

Wie zijn wij?

In 1999 zijn wij gestart. Daardoor hebben wij inmiddels meer dan 20 jaar ervaring die wij graag inzetten voor jou om een optimale oplossing te vinden op het gebied van beveiligingssystemen. In het begin lag de totale focus op camerabewaking systemen omdat toen de digitale systemen werden geïntroduceerd. Hiermee werd de kwaliteit en functionaliteit enorm vergroot en hebben wij vele systemen bij zowel bedrijven en particulieren geïnstalleerd. Omdat onze klanten ook op andere beveiliging gebieden door ons geholpen wilden worden hebben we ons portfolio verder uitgebreid. Hierdoor hebben we de juiste mix aan producten om goede oplossingen te bieden die ervoor zorgen dat jij de zaken op het gebied van veiligheid op orde krijgt. 

Door het toepassen van juiste maatregelen krijg je zicht op jouw veiligheid. Gezamenlijke creativiteit staat borg voor het gewenste resultaat waarmee je iedere dag je voordeel zal doen. Want jouw bescherming, vrijheid en nachtrust zijn onze uitgangspunten voor de juiste oplossing.

Voor de juiste beveiliging is alleen techniek niet afdoende. Voor het gewenste resultaat is de juiste strategie en de hoge integriteit het allerbelangrijkste.

De meeste producten communiceren via het internet. Of de communicatie nou bedraad of draadloos is, maakt voor de apparatuur onderling geen verschil. Deze eigenschap maakt het mogelijk om bijzondere oplossingen te creëren die jouw leven comfortabeler, efficiënter en veiliger maken. Wij spreken dan vaak over Veiligheidscomfort dat staat voor: “Alles onder controle op afstand, comfortabel en veilig.”

Heb je een vraag of zou je wel eens willen weten welke oplossing het meest geschikt voor jou is, neem dan geheel vrijblijvend contact op voor een oriëntatiegesprek. Bel +31 (0) 26 200 3008