Camerabeveiliging

Weet wat er zich afspeelt, overal en altijd

Camerabewaking heeft een preventieve werking

Personen worden erop geattendeerd dat je goed voor jouw beveiliging hebt gezorgd.

In steeds meer winkelpanden, bedrijfspanden en wonigen wordt gebruik gemaakt van een camerasysteem. Camera’s geven personeel, klanten en bewoners een groter veiligheidsgevoel. Met een professioneel CCTV systeem ben je in staat jouw eigendommen te beschermen tegen diefstal en vandalisme.

De hedendaagse camerabewaking systemen bieden schitterende mogelijkheden om diverse oplossingen te creëren. Het op afstand meekijken op Full HD/4-8K camerabeelden behoort daarbij al tot de standaard mogelijkheden.

Distrip Milesight beveiligingscamera

Wat voor camerasysteem wil jij?

Wij werken met diverse merken zoals Dahua, Milesight en Mobotix waarmee wij voor vele situaties de juiste oplossing kunnen bieden. Situaties zoals tegenlicht, monochrome en/of kleurbeelden in het donker, grote afstanden overbruggen op grote terreinen, kentekenherkenning enz.

Het doel, toepassing, eisen en omgeving zijn bepalend voor het type camera en systeem.

Ben je benieuwd welke oplossing wij jou kunnen bieden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag bij je langs om de situatie te bekijken en de mogelijkheden te bespreken.

 

Distrip Mobotix M73
Distrip Mobotix pro-wide

Wist je dat?

Dat je met één camera nagenoeg al over de volledige functionaliteit beschikt zoals met een volledig camerabewaking systeem?

Ben je benieuwd? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.