Veilig ondernemen

Het DistrIP Team heeft 3 bedrijfspanden met elkaar verbonden door middel van WiFi links. Deze versleutelde WiFi verbindingen functioneren op de 5 GHz band als video link (ze gaan tot een afstand van 1.000 meter).fotoantenne

De 3.0 MegaPixel IP camera’s voor dit project zijn voorzien van dubbele kleur lensmodules, een bewegingssensor en audio. Met deze toepassing zijn vele variaties mogelijk. Zoals een 180º camera gebruiken: door de camera op een hoek te plaatsen kun je 1 camera elimineren.

De beelden worden lokaal in de camera op een mini SD kaart van 32 GB opgeslagen. Harde schijven worden omzeilt en de bandbreedte van het netwerk wordt optimaal voor videostreaming gebruikt. Voor de gebruiker is het vooral belangrijk dat hij/zij makkelijk in kan loggen via zijn SmartPhone en eenvoudig kan inzoomen. Totale controle op afstand, een mooie vorm van mobiliteit.

fotocameramuurHet is mogelijk om op 6 camera’s met 12 beelden gelijktijdig in te loggen en per camera op 2 beelden digitaal in te zoomen. Daarbij is de poort via de SmartPhone te bedienen en het licht te schakelen.
Deze functies werken zowel bij een WiFi  als een 3G verbinding.

Door het speciale streaming protocol weet de camera met welk device (Smartphone, pc etc)  je inlogt zodat hij de resolutie automatisch aanpast. Hiermee krijg je optimale videostreaming en audio op je SmartPhone.

De gratis software zorgt voor dezelfde functies op je PC als op je SmartPhone en natuurlijk voor het terugkijken van de beelden. Het systeem maakt geen onderscheid of de beelden via een NAS (Netwerk Attached Server) of een mini SD kaart worden opgenomen.

 

fotodubbelcameraHet blijft super simpel. Met de zelf te maken plattegronden wordt het heel overzichtelijk.

Al deze functies zijn in 1 camera aanwezig, er zijn geen draaiende onderdelen, dus op schoonmaken na is er geen onderhoud nodig. Omdat het hierbij om IP camera’s gaat en de software ongelimiteerd is, is het eenvoudig om plaatsonafhankelijk camera’s toe te voegen.

Wil je weten welke oplossing het meest geschikt voor jou is, neem dan contact op voor een gratis oriëntatiegesprek. Bel 06-24926102 of mail naar info@distrip.nl